fbpx
01054, м.Київ, вул.Франка Івана, б. 40б, оф.206
0 (800) 33-34-34 безкоштовно по Україні
info@prostocredit.com.ua

Переваги кредитів МФО

Кредит онлайн на карту

Мікрофінансові організації (МФО) – це фінансові установи, які надають короткострокові кредити під достатньо високі проценти.

Мікрокредити є одним із швидких та зручних способів отримання фінансової допомоги в умовах, коли грошей не вистачає. І хоча деякі люди ставляться до цього виду кредитування з певною підозрою, насправді він має свої переваги. У цій статті ми розглянемо деякі з них.

Кредити в МФО можуть бути корисними для багатьох людей з різних причин, включаючи непередбачувані витрати, нестачу грошей на сплату рахунків, необхідність здійснення важливих покупок та інше. Отже, ось деякі з найбільш очевидних переваг кредитів МФО:

  • Швидкий доступ до грошей.

Однією з головних переваг кредитів МФО є швидкість отримання грошей. Зазвичай, процес заявки на кредит та одержання коштів може зайняти до години. Це дуже зручно, особливо якщо вам потрібно терміново покрити витрати або здійснити покупку. Коли вам дуже потрібні гроші, час є ключовим фактором, особливо коли мова йде про непередбачувані витрати.

  • Висока швидкість рішення.

Крім швидкості отримання коштів, МФО також відрізняється високою швидкістю ухвалення рішення про надання кредиту. Зазвичай рішення приймається протягом кількох хвилин після подання заявки, що дає можливість більш швидко планувати вирішення проблем.

  • Простий процес отримання кредиту.

Отримати кредит дуже просто. Зазвичай Вам потрібно заповнити онлайн-заявку та надати свої особисті дані, такі як ПІБ, номер телефону та інформацію про місце роботи, бути старше 18 років. У більшості випадків вам не потрібно підтверджувати свій дохід, що дуже зручно, особливо якщо у вас немає постійної роботи або ви не маєте свого доходу. Це значно полегшує процес отримання кредиту, порівняно з банками, де потрібні більш складні документи та більше часу на їх підготовку.

  • Немає необхідності мати гарантію та поручителів.

У банківських установах часто потрібно мати гарантію та поручителів для отримання кредиту. В МФО, як правило, не потрібно мати гарантію та нікого просити про допомогу, щоб стати поручителем, що зробить процес отримання кредиту більш доступним та простим.

  • Легкість погашення кредиту.

МФО, зазвичай, надають короткострокові кредити, тому їх легко погашати. Це може бути особливо корисно для тих, хто швидко отримує дохід, але потребує кредиту на короткий термін.

  • Невеликий розмір кредиту.

Як правило, МФО надають кредити на невеликі суми, що робить їх досить зручними для покриття невеликих витрат. Наприклад, якщо ви зіткнулися з несподіваною медичною проблемою, або ваша машина потребує ремонту, кредит від МФО може стати в нагоді, щоб покрити ці витрати.